Nieuws

3 poëziekaarten mét Nachtregel cadeau?

Bestel nu tickets voor de 34ste Nacht van de Poëzie

33ste_nacht_van_de_poe%cc%88zie__charlotte_van_den_broeck-175-medium
Charlotte Van den Broeck (c) Annemarie Sint Jago

Het grootste poëziefeest van het jaar strijkt weer neer in de Grote Zaal van TivoliVredenburg! 21 gevestigde dichters én nieuwe sterren aan het poëtisch firmament vertegenwoordigen gedurende één ‘Nacht’ het beste wat de Nederlandstalige dichtkunst te bieden heeft.

De voorverkoop voor de 34ste ‘Nacht’ is nu van start. En aan wie vóór 23 mei aanstaande bestelt, doen we een set poëtische ansichtkaarten met de Nachtregel van dit jaar cadeau!
Let op: we sturen de ansichtkaarten niet meteen, maar na 23 mei zo snel mogelijk per post op.

Klik hier voor alle informatie rond kaartverkoop

Normale kaarten kosten 29,50 euro, voor houders van een bibliotheek-, CJP- of U-pas geldt een gereduceerd tarief van 24,50 euro.

Voor 10 euro naar de Nacht
Huisvrienden betalen via de kassa van Het Literatuurhuis slechts 10 euro voor hun kaart(en) met de code van hun Literatuurhuispas. Al lid? Lid worden?
Zie hier voor meer informatie.

Nacht de Luxe
Er is ook een beperkt aantal Nacht de Luxe-kaarten te koop, waarmee u een vaste plaats reserveert en tegelijkertijd de organisatie van de Nacht van de Poëzie ondersteunt.
Zie hier voor meer informatie.

Nacht + Hotel
De Nacht van de Poëzie duurt echt tot diep in de nacht, tot ±03.00 uur om precies te zijn. Komt u van ver? Reserveer dan samen met uw toegangskaarten meteen een hotelovernachting.
Zie hier voor meer informatie.

Geplaatst op 17 februari 2016 door Het Literatuurhuis

Terug naar overzicht