Nieuws

Doe mee aan het langste stoepkrijt voetenspoor!

Uitfeest | zo 4 sept

Voetenspoorposter_a1_ontwerp2

Ter ere van het motto van de aankomende Nacht van de Poëzie (‘Voeten, ontsnapt uit een slaaploze nacht’) ontstaat komende zondag tussen 13.00 en 17.00 het langste stoepkrijtvoetenspoor van Nederland. En dat gaat uiteraard gepaard met de nodige dichtersoptredens waaronder een exclusief voorproefje door Nachtdichter Edward van de Vendel op de Rabostage van TivoliVredenburg!

De route loopt van Het Literatuurhuis, via festivalboekhandels Literaire Boekhandel Lijnmarkt (13.45) en Savannah Bay (15.30) naar TivoliVredenburg. Alles bij elkaar meer dan een kilometer lang parcours wat neerkomt op zo’n 1000 voeten die omcirkeld gaan worden. Daar kunnen we wel wat Nachtliefhebbers voor gebruiken. Dus ben je tijdens het Uitfeest in de stad en wil je dat jouw voeten onderdeel worden van deze poëtische parade? Zie hieronder de precieze route en houd Facebook en Twitter (#nacht16) zondag in de gaten om precies te weten waar we zijn!

13.00 uur
start bij Het Literatuurhuis (Oudegracht 237)
13.45 uur
Daan Zeijen, Gerda Blees en Menno Smit treden op in de Literaire Boekhandel Lijnmarkt
15:30 uur
Coen Cornelis, Nanne Nauta en Roel Weerheijm treden op in boekwinkel Savannah Bay
17.00 uur
Jeugddichter Edward van de Vendel sluit af op de Rabostage van TivoliVredenburg met een exclusief voorproefje van zijn optreden op 17 september.

Geplaatst op 1 september 2016 door Het Literatuurhuis

Terug naar overzicht