Nieuws

Yentl en de Boer op winterse editie van De Nacht

Yentl-agendatitem

Mooi nieuws! Behalve de vijf genomineerden voor de VSB Poëzieprijs 2018, treedt ook het muzikaal-absurdistische cabaretduo Yentl en de Boer op tijdens een winterse editie van De Nacht op 11 januari 2018 in Utrecht.

Het muzikale duo wisselt gedurende de avond de dichters af, die voordragen en geïnterviewd worden. De vijf dichters die optreden zijn Tonnus Oosterhoff, Marije Langelaar, Joost Baars, Mieke van Zonneveld en Charlotte van den Broeck. De presentatie van de avond is in handen van het Nachtduo Piet Piryns en Dichter des Vaderlands Ester Naomi Perquin.

Yentl en de Boer wonnen in 2013 de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en ontvingen in 2014 ze voor het lied ‘Ik heb een man gekend’ de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van het seizoen. Vanaf februari 2018 tourt het duo door het land met hun nieuwe avondvullende cabaretvoorstelling ‘Magie’. Maar voor het zover is, verwarmen ze met hun vrolijke klanken eerst onze winterse editie van De Nacht.

Kaarten voor deze bijzondere avond kosten €12,50. Huisvrienden van Het Literatuurhuis betalen €7,50.
Dit evenement is inmiddels uitverkocht. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.

Geplaatst op 1 december 2017 door Het Literatuurhuis

Terug naar overzicht