Nieuws

Kaartverkoop 36ste Nacht van start

1709016nachtpoezie017_%c2%a9_patrick_post
Antjie Krog © Patrick Post

De kaartverkoop van de 36ste Nacht van de Poëzie op zaterdag 29 september 2018 is gestart! Koop uw ticket nu voor het speciale Early Bird-tarief en wees als eerste verzekerd van uw aanwezigheid tijdens het grootste poëziefeest van het jaar in TivoliVredenburg in Utrecht.

Zie hier voor kaartverkoop.

Het grootste poëziefeest van het jaar kent in 2018 zijn 36ste editie, in de vertrouwde Grote Zaal van TivoliVredenburg. De beste Nederlandstalige dichters, van debutant tot veteraan, bieden het publiek een poëtische marathon die zijn weerga niet kent. En dan zijn er nog entr’actes als muziek, dans en cabaret, die de dichters gedurende de avond in razend tempo afwisselen. De Nacht van de Poëzie betovert haar bezoekers tot diep in de nacht en laat ze met een glimlach huiswaarts keren.

Na het succes van vorig jaar, is er dit jaar ook weer een KinderNacht van de poëzie. Op de middag voorafgaand aan de grote Nacht van de Poëzie kunnen kinderen samen met hun ouders, familie en vriendjes in TivoliVredenburg komen luisteren naar grappige gedichten en raadselachtige rijmpjes van bekende dichters.

Geplaatst op 2 maart 2018 door Het Literatuurhuis

Terug naar overzicht