Deelnemen aan de literaire festivalmarkt?

16 juli 2019

Op 28 september vindt de 37ste Nacht van de Poëzie plaats in de vertrouwde Grote Zaal van TivoliVredenburg. Het concept is onveranderd gebleven: negentien dichters en zes entr’actes treden tussen 20.00 uur en 03:30 uur op. De eerste acht dichters zijn inmiddels bekend: H.C. ten Berge, Gerda Blees, Ellen Deckwitz, Maud Vanhauwaert, Nachoem Wijnberg, Esther Jansma, Hagar Peeters en Breyten Breytenbach. In de rondgangen is vanzelfsprekend weer ruimte voor een poëzie- en boekenmarkt met boekhandels, uitgevers, tijdschriften en antiquariaten en natuurlijk hapjes en drankjes. Momenteel zijn er nog enkele kramen vrij. Biedt u iets aan dat in de smaak zal vallen bij het Nacht-publiek en heeft u interesse in een plekje op de markt? De voorwaarden zijn als volgt:

– De kosten bedragen € 45,-.  per stand van +\- 1.80 bij 0.80 (of € 60,- incl. parkeerkaart voor parkeergarage Paardenveld);
– De tafel die u tot uw beschikking krijgt is afgerokt en goed verlicht;
– Alle standhouders worden met naam vermeld op de plattegrond die aan alle bezoekers wordt uitgedeeld;
– De verkoop van het reguliere boekenbestand is in handen van een aantal boekwinkels; eigen en/of bijzondere uitgaven kunnen uiteraard wel te koop worden aangeboden;
– Iedere standhouder ontvangt (maximaal) twee toegangskaarten plus consumptiebonnen.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang en maak uw interesse kenbaar door te mailen naar sophie[at]hetliteratuurhuis.nl. Ook het aantal beschikbare parkeerkaarten is beperkt, dus mocht u via ons een parkeerkaart willen bestellen, geef dit dan meteen bij aanmelden door.

Na uw aanmelding zult u in augustus verder worden geïnformeerd over praktische en logistieke zaken omtrent aankomsttijden, aanwezigheid van elektriciteit en dergelijke.