Tickets

De kaartverkoop voor de 37ste editie van de Nacht van de Poëzie is van start.

Tarieven

€ 33,00 | Early Bird (t/m 1 juli 2019)
€ 38,00 | Regulier
€ 62,00 | Nacht-de-Luxe (uitverkocht)

€ 28,00 | CJP / Student / U-pas
€ 19,00 | Huisvriendenticket via Het Literatuurhuis

€ 12,50 | Kindernacht

Je kaart is inclusief de Nacht-bundel 2019. Deze is af te halen tijdens de Nacht op 28 september in TivoliVredenburg.
Prijzen zijn inclusief servicekosten van TivoliVredenburg.

Onder de 30 en met veel korting naar de Nacht? Word CJP-lid! Lees meer

Groepen

Scholen
Als docent (Nederlands) met een groep scholieren naar de Nacht? Je kunt mailen naar info[at]hetliteratuurhuis.nl. Het tarief voor een groep > 10 is 12,- per leerling. Het Literatuurhuis, de producent van de Nacht, is Cultuurkaart-acceptant.

Vervolgopleidingen
Als (universitair) docent met studenten naar de Nacht? Mail naar info[at]hetliteratuurhuis.nl voor meer informatie. Het tarief voor een groep > 10 is 25,- per student.

Hotelarrangementen

De Nacht van de Poëzie gaat door tot in de late uren. Wil je blijven overnachten in Utrecht op loopafstand van TivoliVredenburg? Dan bieden we een  hotelarrangement aan in het Apollo Hotel op het Vredenburg. Je kunt kiezen uit een een- of tweepersoonsarrangement. De prijzen zijn incl. toegangsbewijz(en) en de Nachtbundel 2019.

 


Huisvrienden

Vrienden van Het Literatuurhuis, de organisator van de Nacht van de Poëzie, krijgen maar liefst € 19,00 euro korting op hun kaartje. U betaalt € 19,00 (inclusief servicekosten) in plaats van € 38,00 (regulier tarief).

U bent al Huisvriend van Het Literatuurhuis?
Bestel via bovenstaande knop uw kaart(en) met uw persoonlijke Literatuurhuispascode. Nadat uw bestelling is betaald en afgerond ontvangt u een ontvangstbevestiging per mail.

Nog geen Huisvriend van Het Literatuurhuis?
Klik hier om u aan te melden. U kunt kiezen uit de volgende lidmaatschappen:

Huisvriend SOLO - 35 euro per jaar
Huisvriend DUO - 65 euro per jaar

Klik hier voor meer informatie en aanvullende voorwaarden.

Na betaling via iDeal ontvangt u direct per e-mail uw persoonlijke Literatuurhuispascode. Hiermee kunt u een kaart bestellen voor de Nacht van de Poëzie.

Huisvrienden hebben een streepje voor
Vrienden zijn voor Het Literatuurhuis heel belangrijk. Met uw vriendschap geeft u aan dat u de activiteiten van Het Literatuurhuis ondersteunt en literatuur in het algemeen een warm hart toedraagt. Onze vrienden hebben een streepje voor; ze krijgen diverse privileges en kortingen bij voorstellingen en boekuitgaven.